ورود کارخانه نوآوری آمپر به صنعت بیمه
پرویزکرمی مدیرعامل کارخانه نوآوری و صنایع خلاق آمپر در حاشیه امضا تفاهمنامه همکاری مشترک میان آمپر و پلنت اعلام کرد: ما در آمپر با ایجاد مرکز نوآوری بیمه در تلاشیم تا ورود منطقی و با برنامه ای را در سرمایه گذاری و شکل دهی به استارتآپهای این حوزه را داشته باشیم.
به گزارش خبرنگار همیار دانش بنیان، امروز در حاشیه سی امین همایش ملی بیمه، تفاهمنامه همکاری مشترک کارخانه نوآوری آمپر با مرکز نوآفرینی بیمه و مالی "پلنت" منعقد شد. این تفاهم نامه که با هدف ایجاد بسترهای لازم در راستای پیادهسازی و اجرای پروژه های مشترک حوزه بیمه ، انتقال و جابهجایی تیمهای استارت آپی مستقر، اجرای رویدادها ، نشستهای همفکری و تبادل اطلاعات درخصوص راهکارها و فرصتهای موجود در صنعت بیمه کشور، همکاری در راستای هر چه بیشتر و بهتر فعالیتهای طرفین در فضای مجازی، همکاری در زمینه معرفی و توسعه بازار استارتاپهای طرفین و بررسی فرصتهای سرمایهگذاری در استارتاپها به امضای طرفین رسید.
کارخانه نوآوری و صنایع خلاق آمپر با سرمایهگذاری در استارتاپ هزاره سوم به صنعت بیمه و اینشورتک ورود داشته است. استارتآپ هزاره سوم با تجمیع خدمات بیمهای در یک طرح نوآورانه، ارائه شده که در نوع خود بینظیر است.
دراین نشست همچنین ایمان ارسطو مدیر عامل مرکز نوآفرینی بیمه و مالی پلنت با ابراز خرسندی از این همکاری افزود: در فضای امروز در صنعت بیمه، بانکداری، پرداخت و بورس به واسطه ساختارهای خاص اقتصادی ایران نیازمند اکتشاف برای نوآوری های مرتبط و یا سازگار با فضای اقتصادی ایران هستیم و این اکتشاف از یک طرف نیازمند سرمایهگذاری جسورانه و از طرف دیگر نیازمند مارتباطات،مشارکت و شبکه منتورها است. همکاری پلنت و آمپر در همین راستا و به واسطهی تیم بسیار خوبی که در آمپر مستقر است و رویکرد نوآورانه و مدبرانه ای که در آمپر سراغ داریم و همچنین از طرفی هم تجربههای ما در پلنت از حیث اکتشاف و حمایت استارتاپهای بیمهای و مالی باعث خواهد شد تا فعالیتهای مشترک هرچه سریعتر و بهتر به نتایج خوب و اثر بخشی منجر گردد.
شایسته یادآوری است، کارخانه نوآوری و صنایع خلاق آمپر در فضایی به وسعت ۱۰هزار متر و در دو سوله مجزا هر سوله دو هزار مترمربع و در سه حوزه حملونقل، سلامت و سالمندی، اینترنت اشیا و هوش مصنوعی و بیمه با داشتن دفاتر و فضای کار اشتراکی و فبلب تخصصی فعالیت میکند.